Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Advies, catering & workshops

Voedingsworkshops

Tijdens de weekendretreats zijn er ook altijd 2 voedingsworkshops. Workshops om je te inspireren hoe ontzettend makkelijk het is om hele lekkere gezonde hapjes op een snelle manier te maken. Powerontbijtjes, snacks lunch en diner tips. Ook voor en route wat soms toch zo lastig blijkt te zijn.

Daarnaast geef ik workshops op locatie in besloten kring, voor zowel corporate als individuele groepen
 

Vegan catering en keuken advies

Puur plantaardig eten voor een bourgondisch gezonde lunch, diner of partij? Ik verzorg met passie de vega catering. Ik werk hierbij samen met de Braziliaanse chef kok Mario Freitas de Alencar. Het menu wordt op maat samengesteld, natuurlijk gluten- en lactosevrij.

Regelmatig krijg ik de vraag hoe een keuken van een restaurant of complexe organisatie gezonder kan worden gemaakt. Op een creatieve manier stem ik dit graag samen met de keuken op de wensen en de doelgroep af. Soms is er lef voor nodig, maar uiteindelijk altijd met zeer tevreden klanten!
 

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren