Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Lekker en gezond afvallen

Afvallen zonder het gevoel hebben op dieet te zijn

Alhoewel voor verschillende mensen natuurlijk ook verschillende manieren het beste werken om af te vallen lukt het altijd op basis van natuurlijke voeding en een gezonde leefstijl. Het liefst start ik met een puur plantaardig dieet om op die manier al je organen dusdanig goed te voeden zodat je spijsvertering weer optimaal gaat functioneren. Doel is een levenslang gezond gewicht. Om het ook op langere termijn goed vol te kunnen houden inspireer ik je met heel veel lekkere en toch gezonde recepten. Pure voeding maakt ook dat je darmflora gaat veranderen en daarmee ook vanzelf op een gegeven moment om pure voeding gaat vragen.

Ik doe er alles aan om samen met jou het gewenste resultaat te behalen, zolang het maar gezond blijft. Ik maak altijd voor iedereen een voedingsschema op maat. Dit kan bijvoorbeeld zijn door middel van o.a.:

• De kwaliteit van de voeding aanpassen
• Een kuur met puur plantaardige voeding
• Intermitterend maaltijden overslaan, een eetschema van 8 uur
• Rouleren van de calorieën (5 of 6 dagen weinig eten, 1 of 2 dagen      juist veel meer)

 

Persoonlijke begeleiding

Ik vind het heel belangrijk om resultaat te boeken, daarom is persoonlijke begeleiding essentieel. Vanuit deze uitgangspositie bepalen we samen de doelen, maak ik een behandeling op maat en krijg je persoonlijke begeleiding. 

• Uitgangspositie

We starten met een grondige inventarisatie en indien nodig een aantal testen zoals bv een EMB, haarmineralentest, ontlastingonderzoek of dat wat nodig is. 

• Doel bepalen

Samen stellen we een realistisch doel op dat aansluit op jouw wensen en praktisch uitvoerbaar is. 

• Behandeling

Je krijgt richtlijnen op het gebied van voeding, beweging en leefstijl inclusief een concreet plan om jouw doel te behalen.

• Begeleiding

Door op gezette tijden af te spreken zorg ik ervoor dat jouw doel behaald wordt. 

Door deze gezonde leefstijl een tijdje te leven merk je wat het kan betekenen voor jouw lichaam. Als je je houdt aan het voor jou op maat gemaakte programma, ga je veel makkelijker zelf de gezonde keuzes maken, bereik je zonder calorien te tellen je streefgewicht en voel je je fit en vitaal.

Neem contact op

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren