Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

 
Weekend retreat

What you think, you become.
What you feel, you attract.
What you imagine, you create.
- Buddha

Op zoek naar een reset voor je lijf en een kickstart naar een gezonder eetpatroon?

Door een korte periode puur plantaardig te eten, geef je je lijf de kans tot rust te komen en al deze opgeslagen gifstoffen af te voeren. Een schoner, gezonder, energieker en beter functionerend lichaam is overigens niet het enige voordeel van zo’n kuur. Want het helpt ook om de darmÔ¨āora te herstellen en het verbetert de stofwisseling en weerstand. Ten slotte is het mogelijk om wat kilo’s te verliezen tijdens een een kuur. Voor de meesten een prettig bijverschijnsel.

Detoxen van gifstoffen

Veel dingen die we eten en drinken, bijvoorbeeld alcohol, frisdrank, suiker, vlees, tarwe en bewerkte voeding kan ons lichaam eigenlijk moeilijk verteren of verwerken. De kunstmatige toevoegingen die tegenwoordig in ons voedsel zitten, zoals hormonen, conserveringsmiddelen, pesticiden en chemicaliën, zijn allemaal gifstoffen die niet in ons systeem thuishoren. Omdat ons lichaam er niet goed mee om kan gaan, hopen ze zich op in onze weefsels, organen, bloedbaan en darmen. En dat leidt tot allerlei klachten en ziektes, van maag-, darm- en nierproblemen tot overgewicht, vermoeidheid, hoofdpijn, eczeem, slaapmoeilijkheden en hormonen die uit balans zijn. Ook psychische aandoeningen kunnen door een teveel aan gifstoffen veroorzaakt worden.

Lang weekend voor je zelf

Na een reinigingskuur is het makkelijker om een gezonde levensstijl te behouden. Naast de fysieke detox is een kuur natuurlijk ook een geestelijke detox, een moment om je hoofd eens even lekker leeg te maken en ruimte te creëren voor nieuwe dingen in je leven. Het is een ware reset voor je lichaam en is een gezonde start om je weer lekker in je vel te voelen.

Deze weekenden, op verschillende mooie locaties in Nederland, starten op vrijdagmiddag en eindigen zondagmiddag. Heel lekker bereid puur plantaardig eten in combinatie met sapjes, rust, wandelingen, yoga, en wellness maken dat er een optimaal gevoel van welzijn ontstaat. Tijdens de weekends geef ik ook altijd een inspiratieworkshop en krijg je veel tips hoe je dit thuis op een makkelijke manier kan voortzetten.

In samenwerking met Puur&Kuur begeleid ik samen met yogadocente Sylvia Olde Scholtenhuis één maal per maand een luxe gezond inspiratieweekend.

Nieuwe data voor 2020 zijn binnenkort beschikbaar.

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren