Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Wat houdt voedingsadvies in?

Saskia is expert op het gebied van gezonde levensstijl, orthomoleculaire voedingsdeskundige, leefstijl coach en auteur. Met veel passie inspireert ze mensen en bedrijven om keukens gezonder te maken. Waar ze het meest van houdt, is mensen enthousiast maken voor een gezonde levensstijl en hen helpen een vitaal lichaam te bereiken.

Nutritional coaching is gericht op het verbeteren van je gezondheid. Het doel van onze sessies is om je te helpen met voeding die goed is voor jou. 

Steeds meer wetenschappelijk onderzoek toont aan dat er een significante correlatie bestaat tussen voeding en ziekten die niet langer genegeerd kunnen worden. Onderzoek heeft uitgewezen dat slechte voedingsgewoonten een rol spelen bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld kanker, hart- en vaatziekten en diabetes.

Doel is om de hoogst mogelijke concentratie voedzame nutrienten te consumeren voor een optimale gezondheid en om de hoeveelheid dagelijkse gifstoffen te beperken. Maar zelfs met een gezond voedingspatroon en voor gezonde mensen is het moeilijk om de juiste en optimale hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen en daarom is het belangrijk dit in kaart te brengen en ook sommige voedingsstoffen aan vullen.

Intake

Tijdens de intake van 60 minuten praten we over jouw gezondheidsproblemen en huidig eetpatroon. Ik analyseer alles waarover we hebben gesproken hebben. Op basis van mijn analyse ontvang je een persoonlijk advies. 

Details

  • Intake van 60 minuten
  • Persoonlijk voedingsadvies.
  • Handleiding door Saskia Roeda.
  • Voorbeeldmenu en recepten.
  • Optioneel: op maat gemaakt detoxplan.
  • Prijs: € 95, - inclusief BTW.

Wat je voelt, trek je aan. Wat je je voorstelt, creëer je. - Boeddha

Vervolgconsult

Tijdens de follow-up bespreken we de voortgang; wat goed ging en wat niet zo goed ging. Op basis van deze ervaringen passen we jouw dieet al dan niet aan.

Details

  • Vervolgconsult van 30 minuten op kantoor, telefonisch of via Skype.
  • Meten gewicht.
  • Vragen worden beantwoord en de voortgang wordt besproken
  • Prijs: € 55, - inclusief BTW

Of het nu je doel is om meer te leren over hoe je fit wordt of blijft, wat kilo's kwijtraakt of gewoon hoe je meer plantaardige voeding op je menu kunt zetten, neem contact met me op en maak een afspraak. Ik help je graag verder.

Maak afspraak

info@saskiaroeda.nl

+31(0)6 5352 0672

Copyright © 2022 Saskia Roeda
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren