Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

 

 

             

 

Biografie Saskia Roeda

Saskia Roeda is expert op het gebied van een gezonde leefstijl, orthomoleculair voedingsdeskundige, vegan chef en auteur. Inspireert met veel passie mensen en bedrijven keukens gezonder te maken. Zij heeft een praktijk in Amsterdam, geeft vegan workshops en begeleidt regelmatig bourgondische detoxweekends in Nederland en Spanje. Zij doet niets liever dan mensen te enthousiasmeren en te helpen met een gezondere leefstijl en een gezond gewicht.

Saskia was altijd al geïnteresseerd in lekker en gezond eten. Toen ze begin 30 was en last kreeg van serieuze darmklachten heeft zij vele diëten en therapieën uitgeprobeerd. Door alles zelf te testen en diverse opleidingen te volgens is ze een deskundige pur sang geworden als het gaat om heel gezond en toch heel lekker eten. Toen zij puur vegan food leerde kennen werd ze geraakt door de enorme impact die een plantaardige voeding op je gezondheid en lichaam kan hebben. Belangrijk in haar keuken is dat het makkelijk is klaar te maken, een lust voor het oog is en heel lekker smaakt.

 

Saskia aan het woord

Ik geloof in de kracht van gezond eten en dan ook nog eens echt lekker, bourgondisch en gezond. Geen vulling maar voeding, want natuurlijke onbewerkte voeding bevat de grootste concentratie van bruikbare voedingsstoffen. Ik ben hier jarenlang naar op zoek geweest, omdat gezonde voeding voor mij geen luxe is maar noodzaak vanwege mijn darmklachten die ik in het verleden heb gekend. Mijn kennismaking met puur plantaardig eten was voor mij het antwoord. Eten dicht bij de natuur en je geweldig in je vel voelen. Slank zijn en in je kracht leven. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe lekker gezond eten kan zijn en hoe vitaal en je kan blijven met deze lifestyle”.

 

 

Meer informatie

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren