Saskia Roeda - making food fit

Saskia is expert op het gebied van gezonde levensstijl, orthomoleculaire voedingsdeskundige, auteur en gediplomeerd leefstijlcoach. Met veel passie inspireert ze mensen en bedrijven om keukens gezonder te maken. Ze heeft een adviespraktijk in Heemstede en Velsen en geeft plantaardige kooklessen in Bloemendaal. Waar ze het meest van houdt, is mensen enthousiast maken voor een gezonde levensstijl en hen helpen om een fit, uitgebalanceerd lichaam te bereiken.

Saskia is altijd al geïnteresseerd geweest in lekker en gezond eten. Toen ze begin dertig was, kreeg ze ernstige darmproblemen en heeft ze veel verschillende diëten en therapieën geprobeerd. Omdat ze alles zelf heeft getest en veel studies heeft gedaan over plantaardige voeding, werd ze een expert in het eten van zeer gezond, heerlijk eten. Toen ze kennismaakte met plantaardig eten, was ze diep onder de indruk van de enorme impact van puur plantaardig eten op je lichaam en gezondheid.

Belangrijk in haar keuken is dat het eten makkelijk bereid moet worden en er mooi uit moet zien met een geweldige smaak.

Saskia aan het woord

'Ik geloof in de kracht van gezond en lekker eten. Niet vullen maar voeden, want natuurlijke, onbewerkte voeding bevat de hoogste concentratie aan voedingsstoffen. Ik ben hier jaren naar op zoek geweest want gezond eten is voor mij geen luxe maar een noodzaak vanwege de darmproblemen die ik in het verleden heb gehad. Puur plantaardig eten was de oplossing ".

"Dicht bij de natuur eten en je geweldig voelen. Fit zijn, in balans zijn. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe lekker en gezond eten kan zijn en hoe geweldig je je zult voelen met deze levensstijl. Eten als medicijn en dan ook nog heel lekker"

   

meer informatie

info@saskiaroeda.nl

+31(0)6 5352 0672