Vegan Delight

HET MUST-HAVE PLANTAARDIGE RECEPTENBOEK

In dit boek van Saskia Roeda vind je hippe, lekkere en toch snel te maken - plantaardige recepten zonder ingewikkelde apparatuur of ingrediënten. De recepten met geraffineerde suiker, tarwe, gluten en lactose zijn gemakkelijk te volgen en maken heerlijk gezond eten zeer toegankelijk.

Het 128 pagina's tellende boek biedt heerlijke recepten voor elke maaltijd van de dag en veel handige tips. Het boek bevat ook een compleet detoxplan. Een stevige detox waardoor je je fitter voelt, je immuunsysteem een boost geeft en je helpt een paar overtollige kilo's kwijt te raken. Begin de dag met een hennep-aardbeienshake en sluit de dag af met een romige chocoladetaart - tha bomb!

Een musthave voor iedereen die wil detoxen of afvallen, maar vooral voor wie op een zeer smakelijke en gemakkelijke manier meer groente en fruit wil eten.

Fontaine-uitgevers, ISBN 9789059566521

Prijs: € 19,99

BESTEL NU

REviews of Vegan Delight

Dit is momenteel mijn favoriete kookboek! Met het begin van de lente vraagt mijn lichaam om lichtere maaltijden en dit boek is daar perfect voor. De introductie is erg handig! 10x shakes en sappen, 10x ontbijt, 10x lunch, 10x diner, 10 desserts waar je uit kunt kiezen. No-nonsense, geen onnodige glossy foto's van hippe veganistische meiden maar echt lekker en rijk eten. Prachtige verrukkelijke foto's van voedsel dat inspireert. Zodra u meer van deze recepten heeft gemaakt, zult u, merk ik, ook meer zelf gaan experimenteren. Handig formaat.

Lees verder:

BRUNA.NL

Klassiek !! Dit boek staat van A tot Z vol met supergezonde, lekkere EN makkelijke recepten! Goed nieuws ook voor mensen die vegetarisch, gluten- en lactosevrij eten ... dit boek is 100% bevredigend En wil je een detox doen? Vegan Delight is misschien wel je Bijbel.

onehandinmypocket.nl

Er is een nieuw, trendy veganistisch kookboek op de markt: Vegan Delight van Saskia Roeda. Het is een modern en mooi boekboek vol hartig. Puur plantaardig voedsel heeft veel voordelen, zoals: meer energie, een lager cholesterolgehalte, een boost voor je immuunsysteem, een goede spijsvertering, veel vitamines, mineralen en enzymen. Het kan je ook helpen om af te vallen, maar dan moet je het wel een tijdje volhouden. Het is een gezonde levensstijl, geen crashdieet

Lees verder:

GoedEtenGezondLeven.nl

Het kleurrijke kookboek Vegan Delight van Saskia Roeda bewijst dat het eten van een puur plantaardig dieet niet saai hoeft te zijn. Saskia laat zien dat je je lichaam op een gemakkelijke manier een boost kunt geven door het veganistische detoxplan te volgen. Dit boek staat vol met hartige recepten, voornamelijk rauwkost, die je kunnen helpen je lichaam en geest te reinigen. Bovendien zijn alle recepten vrij van tarwe, gluten, lactose en geraffineerde suiker: ideaal voor mensen met allergieën en voedselintoleranties.

Lees verder:

DeHippeVegetarier.nl

info@saskiaroeda.nl

+31(0)6 5352 0672