Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Orthomoleculaire voeding

Orthomoleculaire voeding is bedoeld om je gezondheid te verbeteren door je lichaam de optimale hoeveelheden natuurlijke vitamines, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen te geven. Door simpelweg je eetgewoonten en algehele levensstijl te veranderen, kun je je  zoveel beter voelen! Het eten van zoveel noodzakelijke en nuttige voedingsstoffen en minder voedingsstoffen die niet gunstig zijn, zal je helpen je goed te voelen. Dit is precies wat orthomoleculaire therapie doet. De kracht van een gezonde levensstijl is onoverkomelijk, het kan zelfs diabetes type 2 omkeren! Goed nieuws, want een groeiend aantal wetenschappelijke onderzoeken toont een verband aan tussen voeding en ziekten. Het is bewezen dat slechte eetgewoonten de kans op kanker, hart- en vaatziekten en diabetes kunnen vergroten.

Gezond zijn en blijven heeft alles te maken met het vinden en behouden van de juiste fysieke en mentale balans. Als dit evenwicht wordt verstoord, kunnen er verschillende soorten gezondheidsproblemen optreden. Ieder mens is anders, daarom is het belangrijk om voor JIJ de juiste balans te vinden. Niet alle lichamen zijn hetzelfde en daarom reageren ze op een unieke manier. We hebben echter geleerd dat door alleen onverwerkt voedsel te eten, vrij van chemicaliën, additieven en andere gifstoffen, we gezonder worden.

titel

info@saskiaroeda.nl

+31(0)6 5352 0672

Copyright © 2021 Saskia Roeda
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren