Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Plantaardige opties in uw restaurant

Er is nog nooit een beter moment geweest om veganistische maaltijden aan het menu van uw restaurant toe te voegen dan vandaag. Nu er steeds meer vraag is naar plantaardige opties, kunnen een paar veganistische opties op de kaart uw klantenkring aanzienlijk uitbreiden.

populaire gerechten op veganistische wijze

Soms is de beste manier om iemand aan iets nieuws bloot te stellen, het bekend te maken. Deze veganistische recepten zijn geïnspireerd op gerechten die meestal worden gemaakt met dierlijke of dierlijke producten.

Denk aan veganistische sushi met "zalm" gemaakt van wortels. Pizza's met een zoete aardappel korst, pasta's gemaakt van groenten, zwarte bonenburgers of taco's met lekkere groenten:

Taco's zijn een universeel geliefd eten en kunnen daarom een grote hit van uw restaurant zijn. Voeg kleurrijke groenten toe zoals paprika, uitjes, verse avocado's en presenteer het op een mooie manier met daarbij een heerlijke zelfgemaakte saus. Decoreer het met een mooi bloemetje en je ziet je  taco's terug op sociale media. 

Gezonde plantaardige maaltijden met een geweldige smaak zijn het geheim van regelmatig terugkerende tevreden klanten. Ik help u graag om dit te realiseren!

info@saskiaroeda.nl

+31(0)6 5352 0672

Copyright © 2021 Saskia Roeda
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren