Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

GEWELDIG SELDERIJSAP

Ingrediënten

1 bos selderij, bij voorkeur biologisch.
1 appel, in plakjes gesneden
½ citroen met schil, doormidden gesneden
Stukje gember van 1 cm

benodigde apparatuur:

Sapcentrifuge (slowjuicer)

Spoel de selderij af en snij in kleine stukjes. Doe het samen met de appel, citroen en gember door de sapcentrifuge en klaar!

Als je geen slowjuicer hebt, kun je de selderij snijden en samen met de andere ingredienten in een hoge snelheids blender mengen tot een gladde massa. Drink het sap binnen 30 minuten om ervoor te zorgen dat alle voedingsstoffen behouden blijven.

Waarom ZO GEWELDIG?

Selderijsap zou een krachtig en wonderbaarlijk genezend middel zijn, dat de huid en de spijsvertering kan verbeteren. Het geeft energie en kan je mentale helderheid kan verbeteren. Het beste is het om dit sapje  's ochtends op een lege maag te drinken.

info@saskiaroeda.nl

+31(0)6 5352 0672

Copyright © 2022 Saskia Roeda
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren