Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Restaurant Coaching

Saskia is een expert in "making food fit" en heeft een service om bedrijven te helpen waarde toe te voegen aan hun aanbod door meer plantaardige opties aan het menu toe te voegen.

Klanten variëren van complexe bedrijven tot innovatieve start-ups en omvatten universiteiten, ziekenhuizen, restaurantgroepen, luxe resorts en hotels, gezondheids- en wellness-spa's en individuele ondernemers. Gezien mijn innovatieve benadering van voeding, kan ik een gedegen advies geven zoals b.v. ontwikkeling van nieuwe restaurantconcepten, de integratie van wellness in bestaande activiteiten en de verbetering van de huidige menukaarten. Mijn nadruk ligt altijd op het leveren van (h)eerlijk smakende plantaardige menu-items die niet alleen heel lekker en gezond zijn maar ook een lust voor het oog.

Restaurant coaching

 
 

info@saskiaroeda.nl

+31(0)6 5352 0672

Copyright © 2022 Saskia Roeda
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren