Orthomuleculaire voeding

Orthomoleculaire voeding is bedoeld om uw gezondheid te verbeteren door uw lichaam de optimale hoeveelheden natuurlijke vitamines, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen te geven.
Lees verder

Orthomoleculaire voeding

Orthomoleculaire voeding is bedoeld om je gezondheid te verbeteren door je lichaam de optimale hoeveelheden natuurlijke vitamines, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen te geven. Door simpelweg je eetgewoonten en algehele levensstijl te veranderen, kun je je  zoveel beter voelen. Het eten van nuttige voedingsstoffen en minder voedingsstoffen die niet gunstig zijn, zal je helpen je goed te voelen. Dit is precies wat orthomoleculaire voeding doet. De kracht van een gezonde levensstijl is onoverkomelijk, het kan b.v. zelfs diabetes type 2 omkeren. Goed nieuws, want een groeiend aantal wetenschappelijke onderzoeken toont een verband aan tussen voeding en ziekten. Het is bewezen dat slechte eetgewoonten de kans op kanker, hart- en vaatziekten en diabetes kunnen vergroten.

Gezond zijn en blijven heeft alles te maken met het vinden en behouden van de juiste fysieke en mentale balans. Als dit evenwicht wordt verstoord, kunnen er verschillende soorten gezondheidsproblemen optreden. Ieder mens is anders, daarom is het belangrijk om voor JOU de juiste balans te vinden. Niet alle lichamen zijn hetzelfde en iedereen reageert op zijn eigen manier. Helder mag zijn dat alleen door onbewerkte voeding te eten, vrij van chemicaliën en additieven, we echt gezonder worden.

titel

info@saskiaroeda.nl

+31(0)6 5352 0672

Copyright © 2023 Saskia Roeda